Venteliste regler gælende 1/6-2021

For at komme på venteliste hos Kennel Lykkebo`s, skal man skrives op, dette koster 1000 kr, dette fratrækkes købsprisen. Man vil her efter modtage kontrakten.

Ventelisten til at få en hvalp går i den rækkefølge som betalingerne er indbetalte, i er garanteret en hvalp indenfor et år dvs. når man skrives op til en hvalp til 2022 så er det indenfor det år, at man er garanteret en hvalp. Kan Kennel Lykkebo`s ikke leve op til dette, vil venteliste gebyret blive tilbagebetalt. Kennel Lykkebo`s tager ikke højde for, om man som kommende ejer ønsker en hvalp til vinterferie, sommerferie, efterårsferie, juleferie. 

Når hvalpen er født kontakes i på sms, herefter har i 24 timer til at svare tilbage om i ønsker hvalpen eller ej. Takker i ja, skal der indbetales 2000 kr i resevation, dette fratrækkes os købsprisen. 

Prisen for en hvalp hos Kennel Lykkebo`s, ligger fra 15.000-25.000 kr, forbehold fra pris ændring ,dette er ud fra farve og størrelse på hvalpen, der sælges IKKE teacup ( 1,5- 2,5 kg ) til børnefamilier med børn under 10 år. 

I har 2 gange hvor i kan takke nej, efter dette vil i komme af ventelisten og i ville skulle skrives op på ny og indbetale 1000 kr, svares der slet ikke tilbage på den udsendte sms, tolkes det fra Kennel Lykkebo`s side som useriøst og man vil ryge af venteliste. Pengene refunderes ikke når i har takket nej 2 gange, heller ikke hvis i ikke svare tilbage på sms eller hvis man fortyder at være kommet på ventelisten. 

Alle vores hvalpe fra Kennel Lykkebo`s er ikke avlshunde, de er opdrættet som familiehunde. Ønsker man at opdrætte eller få et kuld hvalpe fra en hvalp der er købt hos os, vil vi gerne kontaktes, så vi kan være behjælpelig med at der ikke foregår indavl, da langt de fleste maltipoo hvalpe kommer fra os. 

Når i har takket ja til at modtage en hvalp fra Kennel Lykkebo`s, vil i få mulighed for 1 besøgsdag når hvalpen er Ca.  5 uger af en times varighed for at hvalpen ikke bliver overstimuleret. Vil man stadig sin hvalp indbetales der yderligere 3000 kr som depositum, dette fratrækkes købsprisen. 

Der vil blive oprettet en Facebook gruppe med kuldet, hvor i ville kunne følge hvalpen indtil den er klar til afrejse, gruppen vil forblive åben. Gruppen laves kun til kommende ejer, så det er for den familie, ikke venner og bekendte. 

 For at komme på ventelisten skal der per sms sendes følgende oplysninger, dette er først gældende når man har indbetalet de 1000 kr og har sendt en sccreenshot af indbetaling til os per sms sammen med oplysninger: Mobilpay nr. 28272

Oplysninger om jer, hvad i kan tilbyde den kommende hvalp, jeres famile forhold, jeres børns alder hvis i har hjemmeboende. 

Navn: 

Adresse: 

Telefon:

Mail: 

Al kontakt vedrørende ventelist foregår per sms, i får også kontrakten på sms

+45 20587484